مرجان اسماعیلی - خانمخرگوشه دوست داشت وقتی بچههای خواهرش به خانهی او میآیند، با غذای تازهی او خوشحال شوند.
او کتاب آشپزیاش را ورق زد و اسم غذاها و عکسهایشان را بررسی کرد. چشمش به یک غذا با اسفناج افتاد. دهانش آب افتاد و تصمیم گرفت آن را برای ناهار درست کند.
مقداری اسفناج و ریحان تازه را خرد کرد. بعد یک حبه سیر را رنده کرد و با روغن داخل قابلمه ریخت. سیر را کمی تفت داد و اسفناج و ریحان خردشده را هم اضافه کرد.
بوی سیر در خانه پیچیده بود و همه را بیشتر گرسنه میکرد. وقتی مواد کمی سرخ شد، آنها را کنار گذاشت. بعد داخل یک قابلمه آب ریخت. وقتی آب جوش آمد، پاستاها را اضافه کرد.
پاستاها که کامل پختند و نرم شدند، کمی از آب آن برداشت و ریخت داخل یک ظرف. بعد مقداری پنیر خامهای، نمک و فلفل هم در ظرف ریخت و آنها را مخلوط کرد. در مرحلهی بعد، پاستا را آبکش و با سبزیهای سرخشده و پنیر مخلوط کرد. پاستای اسفناج آماده بود.
در کتاب نوشته بود که این غذا بهدلیل داشتن اسفناج برای چشمها و قلب و مغز مفید است. بچههای عزیز، شما هم میتوانید با کمک بزرگترتان این غذای خوشمزه را درست کنید.
چی لازم داریم؟
پاستا ۲۵۰ گرم
اسفناج و ریحان تازه ۲۵۰ گرم
پنیر خامهای بهمیزان لازم
نمک و فلفل بهمیزان لازم
سیر یک یا دو حبه